Vennskapets gleder

Den årlige bibelhelgen med besøk fra våre venner i Gøteborg ble i år holdt den første helgen i februar.

Den årlige bibelhelgen i regi av Delk Bergen menighet og FBB Bjørgvin var i år lagt til den første helgen i februar. Årets tema var «Jeg har kalt deg ved navn» (fra Jes 43,1), og vi fikk undervisning om fire bibelske personer som alle har det felles at når Herren kaller på dem, gjør han det ved å rope navnet deres to ganger. Undervisningen er tilgjengelig på nettsidene bibeltimer.com og fbb.nu. Vi hadde besøk fra vår vennskapsmenighet i Göteborg, denne gang ved Bengt Birgersson og hans kone Maria, samt en ung prest og forkynner, Sveinung Eriksen som begge deltok med undervisning. Bengt Birgersson holdt også prekenen på gudstjenesten den 5. feburar. Vi har stor glede av våre besøk fra Sverige og vi merker at vennskapsbåndene styrkes for hvert besøk vi får.

DSC_0298[1]DSC_0295[1]

DSC_0300[1]